harnaaz sandhu

Harnaaz Sandhu Wikipedia: Harnaaz Sandhu is an Indian Actress, Model who is the winner of the Miss Universe 2021 title held on 12 December 2021 in Eilat, Israel.

Amandine Petit Miss France Biography

Shree Saini Miss America Biography

On September 30, 2021, She represented Chandigarh at Miss Diva 2021 at the Hyatt Regency Hotel in Mumbai and emerged as one of the top 20 contestants.

Harnaaz Sandhu Won Miss Universe 2021

Harnaaz Sandhu Birth and Early Life

Who is Harnaaz Sandhu? Harnaaz Kaur Sandhu was born on March 3, 2000 in Chandigarh, Panjab. She is an Indian actress and model. She achieved the title of Miss Universe 2021 in Eilat, Israel.

She belongs to a high-class family. She grew up with his family in Chandigarh. She complete her basic study at Shivalik Public School and then completed a Bachelor Of Information Technology at Government College for Girls.

Harnaaz Sandhu BioGraphy:

Nick Name Harnaaz
Real Name Harnaaz Kaur Sandhu
Profession Model, Social media influencer
Date of Birth 3 March 1999
Age (as in Nov 2021) 22 years
Birth Place Guruharsahai, Punjab, India
Home Town Not Know
Nationality Indian
Family Father – Not Know
Mother – Not Know
Siblings – Not Know
Religion Hindu(Sikh)
Zodiac Sign Pisces

Harnaaz Sandhu Age, Height & Weight

How old is Harnaaz Sandhu? As of 2021, She is 21 years old. Her height is 5 feet 9 inches and her weight is 52 kg. She got a Lean Build, Brown eyes, and Brown hair.

Amandine Petit Miss France Biography

Shree Saini Miss America Biography

Harnaaz Sandhu Career

Harnaaz is 21 years old and already quite successful in her modeling career. She always wanted to pursue a career in modeling and her parents supported and encouraged her a lot.

Harnaaz started competing in various pageant shows at an early age. She won the title of Miss India Punjab in 2019 and also completed Femina Miss India.

On September 30, 2021, She represented Chandigarh at Miss Diva 2021 at the Hyatt Regency Hotel in Mumbai and emerged as one of the top 20 contestants.

She then went on to participate in Miss Universe 2021 and was crowned as the winner making her the third Indian to win the pageant.

Harnaaz Sandhu Won Miss Universe 2021

Harnaaz Kaur Sandhu is an indian actress and model. Harnaaz (age 21) hailing from Punjab represented India at the 70th Miss Universe 2021 held in Eilat, Israel.

It is 21 years after Lara Dutta won the title in 2000 and Sushmita Sen’s historic win in 1994 took home the crown.

 

Harnaaz Sandhu Miss Diva 2021

On 16 August 2021, Harnaaz (age 21) was selected as one of the top 50 semifinalists of Miss Diva 2021. Later on 23 August, she was confirmed as one of the top 20 finalists who would compete in the televised Miss Diva 2021.

At the end of the event, Sandhu was crowned as the winner by outgoing titleholder Adline Castellino.

Harnaaz Sandhu Education, Details, and more

School Kalia Public School
University Government College for Girls
Educational Qualification Graduate
Debut Not know

 

Harnaaz Sandhu physical and More

Height 5.9 Feet & Inches
Height (in meters) 1.79m
Weight (Approx) 58 kg
Body Measurement 34-26-34
Hair Color Black
Eye Color Brown
Hobbies Cooking, Traveling, Dancing

 

Harnaaz Sandhu Marital Status and More

Marital Status Unmarried
Boyfriend Single
Salary Not Know
Net worth Not Know

 

Harnaaz Sandhu Social Media

Facebook Harnaaz_Sandhu
Instagram harnaazsandhu_03
Tiktok N/A
Wikipedia Harnaaz_Sandhu

 

More About Harnaaz

Favorite Actor Shahrukh Khan
Favorite Actress Priyanka Chopra
Favorite Food Pizza
Favorite Singer Not Know
Favorite Sports Not Know
Favorite Place Not Know

F.A.Q About Harnaaz Sandhu

Q1. Harnaaz Sandhu Miss India?
Ans. Yes, Rachel is the Wife of Tejashwi Yadav.

Q2. Harnaaz Sandhu Qualification?
Ans. Harnaaz’s qualifications are Bachelor Of Information Technology.

Q3. Harnaaz Sandhu Religion?
Ans. Harnaaz religion is Hindu(Sikh).

Q4. Harnaaz Kaur Sandhu Wikipedia?
Ans. Harnaaz(21) is an Indian actress and model who won the title miss universe 2021.

Q5. Harnaaz Kaur Sandhu Parents?
Ans. Not Know about his parents.

Q6. Harnaaz Kaur Sandhu Family?
Ans. She belongs to a Punjabi(Sikh) family.

Q7. Harnaaz Sandhu Weight?
Ans. Harnaaz weight is 58 kg.

Q8. Harnaaz Kaur Sandhu Nationality?
Ans. She is Indian.

Q9. Harnaaz Kaur Sandhu Husband?
Ans. She is unmarried.

Q10. Harnaaz Kaur Sandhu Instagram?
Ans. Her instagram handle is harnaazsandhu_03.

Q11. Harnaaz Kaur Sandhu Date of Birth?
Ans. Her Date of Birth is 3 March 1999.

Q12. Harnaaz Kaur Sandhu Miss Universe?
Ans. Harnaaz won the Miss Universe title in 2021.

Some Facts About Harnaaz Sandhu

  • Harnaaz became the Timesfreshface Miss Chandigarh 2017.
  • Sandhu was crowned as Miss Universe India 2021.
  • She is Femina Miss India Punjab 2019.

 

Read More Article:

Arisha Jain Model Biography

Shree Saini Miss America Biography

Lastly, I hope you have liked the information about Harnaaz Sandhu Biography by us. If you have more details about the Harnaaz. Comment down below. We will update within an hour.

Leave a Reply

Your email address will not be published.